Het zat er wel in natuurlijk dat de premier jl. dinsdag aankondigde dat we nog niet in groepen over het asfalt, in de natuur of door de modder mogen lopen. Onze gezamenlijke zondagmorgen duurlopen worden tot nader order dus niet hervat.

Helemaal passief blijven we echter niet want er komt een moment dat van veiligheidsbeperkingen geen sprake meer is en we in groepen weer alle kanten op kunnen rennen. Om die reden starten we 20 dec. a.s. als vanouds met het marathon trainingsschema en worden voor de te lopen afstanden routes vanaf de duivenclub ontwikkeld. Gedetailleerde informatie daarover staat binnenkort op de site.

Lopen we dan georganiseerd of individueel? Laten we hopen dan georganiseerd te kunnen lopen. Zo niet, dan is het trainingsschema een handvat voor de individuele sporter met behoefte aan een uitdaging.

Want . . . het schema eindigt op zondag 11 april 2021. Niet toevallig de oorspronkelijke datum van de Rotterdam marathon. Dat wordt nu onze exclusieve Lekker gelopen! 42 km marathondag met halve en kwart marathon mogelijkheden. Daarvoor valt wel het één en ander te regelen. Meer gedetailleerde informatie volgt daarom later.

Trek de schoenen voor zo ver nodig dus alvast wat vaker aan om 20 dec direct lekker de marathontraining te starten. Succes!

Bestuur Stichting Lekker gelopen!