18/3 LG marathon verplaatst naar 30 mei.

De plannen zijn uitgewerkt en velen van ons hebben al aangegeven klaar te zijn voor onze LG hele, halve of kwart marathon op 11 april a.s. 

We gaan zeker lopen, maar helaas . . . . zelfs nu we meer dan een coronajaar verder zijn, worden we nog serieus geconfronteerd met besmettingrisico’s en sport beperkende veiligheidsmaatregelen. Daarom verplaatsen we de start naar zondag 30 mei. Want na alle opofferingen moet de herstart wel een feestje worden natuurlijk. Met zo min mogelijk of geen beperkingen. Dat wordt na 11 april tot 30 mei dus nog even individueel conditie op peil houden en doorlopen. Uiteraard zijn we nu al topfit en willen dat ook blijven en niet te vroeg pieken. Ter ondersteuning wordt het trainingsschema tot aan de nieuwe datum met bijpassende routes aangepast en op de site vermeld. 

Ongetwijfeld ben je onveranderd van plan de kwart, halve of hele marathon op 30 mei te lopen. Meld je vanaf nu tot uiterlijk 16 mei dan officieel aan via de site. Op de home pagina staat een veld waarin naam, email en te lopen afstand ingevuld kan worden. Wil je de 10 km route wandelen, meld je dan eveneens aan onder vermelding van “wandelaar”.  Het inschrijfgeld voor alle deelnemers bedraagt € 5 pp. Op de routes en aan de finish zijn verzorgingsposten aanwezig en alle finishers wordt een unieke LG medaille omgehangen.

Het is even anders dan we gepland hadden, maar van uitstel komt geen afstel. Wij lopen gewoon nog even lekker door. 
Succes met de training en we zien elkaar weer op feestelijke wijze op 30 mei 2021.

Bestuur Stichting Lekker gelopen!