We bestaan alweer 20 jaar en dat laten we niet ongemerkt voorbijgaan, dus we gaan ons 4e lustrum echt vieren! De lustrumcommissie heeft een leuke, sportieve en gezellige dag in de planning. We beginnen de feestelijke zondag met de “Lekker gelopen Lustrum Loop.” Een “prestatieloop” van zo’n 15 km, in teamvorm. De ludieke prestaties bestaan niet uit het zo hard mogelijk kunnen lopen, maar het groepsgewijze presteren bij diverse stops onderweg. (het zgn. groepsproces).
Na de nu reeds vermaarde LLL-Loop gaan we verder met de festiviteiten, met een Amerikaanse instuif: Altijd verrassend omdat alle deelnemers een inbreng hebben met wat we eten en lekkernijen. De consumpties worden door Lekker gelopen verzorgd.
Dit alles moet gewoon erg gezellig worden, want wij zijn toch allemaal een  leuke en enthousiaste groep mensen!
De kosten: Geen geld (dankzij de bijdragen van veel lopers en sponsoren), maar wel  je culinaire bijdrage aan de Amerikaanse instuif, die we aan iedere deelnemer gaan vragen.
Niet alleen de huidige lopers zijn welkom, maar ook onze wandel- en oud-deelnemers. (Als je een oud-deelnemer kent, stel hem/haar op de hoogte).
Het begin en het centrum van alle activiteiten is de postduivenvereniging “de Dobbevliegers” Oudeweg 72, 2631 PB Nootdorp, bij de ijsbaan .
Noteer nu reeds de datum en je kunt je inschrijven vanaf 1 september tot 1 oktober. Ga ervan uit dat dit Lustrum begint om 9:00 u tot 14/15 u.