En fluitend kwamen ze weer terug op het duivennest. Want die 14,5 km die er voor de start voor de ca. 30 gemotiveerden lagen te wachten bleken na de finish nauwelijks pijn te hebben gedaan. Nee niet iedereen kwam lachend over de streep, maar stralen deden ze wel bijna allemaal. Een enkeling echter voelde geen pijn en liep niet te stralen doch had wel energie over. Gelukkig kwam ook bij hen de lach op het gezicht na het extra lusje dat er gelopen werd.

Het was ze goed afgegaan dus deze keer. De omstandigheden waren er ook naar. Het vrolijke zonnetje zorgde voor een hartelijk welkom bij de duivenclub. Jan had wederom een leuk rondje, richting Pijnacker, in elkaar geknutseld en . . . oude tijden tijden herleefden want onderweg stonden Elly en Annie tweemaal strategisch opgesteld en uit hun beste vaatje te tappen om de lopers te bekoren. Bovendien completeerde Trudy met haar snoeptafeltje de service op het thuishonk wat automatisch tot een gezellige afsluiting van een mooie ochtend leidde.

Ook positief is dat de singlets op 8 x maat L en 1 x XL voor mannen een passend lichaam hebben gevonden. Nabestellingen zijn nog tot deze week te plaatsen. Stuur daarvoor dan wel een mail naar info@lekkergelopen.nl met opgave van naam en gewenste dames of heren maat.

Volgende week doen we allemaal een stappie extra, Jan heeft 16,5 km voor ons uitgestippeld.