Ja echt . . .  30 mei a.s. Lekker gelopen! kwart, halve en hele marathon.

Er moet nog heel wat geprikt worden en het aantal Corona besmettingen moet nog flink omlaag om veilig met elkaar te kunnen sporten.  Wij hebben vertrouwen in betere tijden. Daarom gaat de al veel besproken speciale Lekker gelopen! marathondag definitief op zondag 30 mei door. De details voor de organisatie gaan we vanaf nu verder invullen. We moeten daarom weten hoeveel lopers er deelnemen en voor hoeveel drank, voeding en medailles er gezorgd moet worden. 

Tot heden zijn er 30 aanmeldingen. Loop je mee en ben je nog niet aangemeld? Meld je dan nu aan, doch uiterlijk vóór 16 mei, op de home pagina van de site. Dit kun je doen via het veld voor je naam, email en te lopen afstand . Geïnteresseerde wandelaars moeten er aan denken om  “wandelaar” te vermelden in de opmerkingen. 

De inschrijfkosten bedragen € 5/p.p. Info over de incasso volgt  De starttijden zijn 09.00 u voor de marathon, 09.30 u voor de halve marathon en 10.00 uur voor kwart marathon en wandelaars. De routes met vermelding van de verzorgingsposten zijn reeds uitgewerkt en over enige dagen op de site te vinden. En, na de eindstreep sluiten we natuurlijk af met veel gezelligheid, bijpassende versnaperingen en veel enthousiasme over het weerzien en betere tijden. 

Meld je aan vóór 16 mei a.s. Succes met de voorbereiding.

Bestuur Stichting Lekker gelopen!