Zondag 5 april

Route: https://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1507841

Tempo Marathon training: Duurloop 2

Start: 9:00 uur verzorging: CREW + Jan en Kirsten


Loopvrienden,

Onderstaand bericht verderop deze pagina kunnen jullie vergeten, want we vertrekken we vanaf een andere locatie. Op 5 april (1e Paasdag) kunnen we niet bij Du Midi terecht en starten we vanaf het gebouw van De Dobbevliegers (voorheen PV de Sportduif), bij molen Windlust op de Oudeweg 74, 2631 PB Nootdorp. (bij de ijsbaan) Na de 10 km is er een gezellige bijeenkomst met  informatie voor de marathonlopers, maar ook voor de supporters en iedereen die trek heeft in koffie/thee, frisdrank met paaslekkernijen.

De route gaat vanaf dit punt eerst richting Molenaar Blonkweg en richting Pijnacker en na 5 km staat de CREW klaar bij de Dobbevliegers. Daarna richting Delftse Hout voor nog eens 5 km. Daarna vieren we Pasen met alle groepen van Lekker gelopen! en is er de laatste info voor de marathon lopers.

lgpasen

 HOud bericht – vergeten dus.

Volgende week gaan we de Rotterdam Marathon lopen. Nu slechts even 2 maal een rondje van 5 km door het Delftse Hout. Realiseer je dat je nu bij elkaar 800 kilometers hebt afgelegd. Je bent er dus klaar voor. Twijfel en marathon pijntjes zijn nu op hun hoogtepunt. Na het lopen van deze 10 kilometertjes geloof je niet dat je er ook 42 kunt lopen. Toch is dit wel zo. Je gaat het beleven.

Nu eerst even lopen en lang koffie drinken. Veel loopplezier toegewenst.

kopjesloop5