Zondag 22 februari

Route: www.afstandmeten.nl/index.php?id=1477378

Tempo marathonlopers: 30 km D2 en laatste 5 km in Marathon Tempo

Start 9:00 uur Verzorging: Auto 1 Marcel + Ad / Auto 2 Petra + Trudy


Loopvrienden,

Komende zondag weer een lekkere lange afstand en ook een mooi rondje met verre uitzichten over de polder. Zeker als je op de dijk langs de Vlaardingervaart gaat lopen is het uitzicht fenomenaal. (Bij veel wind niet doen.)

Let op de route is wel gewijzigd want in het begin lopen we direct een extra lusje richting Ypenburg en daarna naar ’t Haantje waar ook het nodige veranderd is.
Dan via Den Hoorn naar Schipluiden. De verzorgingspost staat niet bij het gemeentehuis, maar verderop richting Vlaardingervaart.

(Als je tot hier mee loopt en terug gaat langs de Golfbaan en Station Delft Zuid is het ongeveer 20 km.)

Als je korter wilt lopen, loop je mee tot in Den Hoorn en daar terug naar Delft via de Hof van Delftlaan. Er is dan geen verzorging meer.

Natuurlijk gaan de marathon lopers langs de Vlaardingevaart richting Schiedam en Kethel, waar bij de Kandelaarbrug of bij de Manege de verzorgingspost te vinden is. Als je hier heel erg moe bent kan je er voor kiezen om direct langs de A13 te gaan lopen terug naar Uylenburg, maar voor de 35 km loop je eerst over het smalle dijkje en het Homobos naar de verzorgingspost en dan pas terug naar Du Midi.

Veel loopplezier tijdens deze mooie route toegewenst.


35 km www.afstandmeten.nl/index.php?id=1477378


15 km www.afstandmeten.nl/index.php?id=1480653