Met enigszins zalige glimlachen bevestigden lopers met Parijse en Rotterdamse Marathon shirts dat ze hem gelopen hadden.

Natuurlijk wilden ze het de aanloop en het verloop nog een keer delen: de trainingsperiode in de winter was soepel gegaan; er waren blessures geweest die overwonnen waren. Irene was nog in gevecht met zooltjes die haar voeten niet wilden accepeteren. Een loper fluisterde dat die na de M-finish een beetje gehuild had. Wist ook ook niet waarom, het gebeurde gewoon.
Kortom: er was strijd, pijn overwinning en lang nagenieten.
De belangrijkste tip die ze gaven: als je droomt om ooit een keer een Marathon te gaan lopen:
“Bij twijfel gewoon doen!”

Terwijl vandaag een groep in Londen aan het lopen was, liepen wij in de zon onder bloesembomen door Zoetermeer.

Twee post-midlife lopers liepen blind hun horloges achterna die in de war waren. Ervaren loopsters lieten zich niet door GPS van slag brengen en voltooiden het 16Km rondje blindelings.

Natuurlijk dachten diegenen die niet doelloos konden lopen al weer na en deelden marathon opties.
Alle bestemmingen waren nog mogelijk.
Daarnaast werd er nagepraat over ‘De oproep’: Via de website kun je kleur bekennen: ben je bereid om af en toe een keertje een drankpost te ondersteunen. Hoe meer lopers dit willen doen; hoe minder vaak dit het geval zou zijn… We hadden nog een paar dagen om er over na te denken en de enquête te doen.
Kortom: een keuze maken. We twijfelden over een wall-shame of wall of fame maar de voorzitter riep ons tot de orde benadrukte dat we het positief benaderden en dat hulp erg gewaardeerd werd.

De Westerhofbroeders glimden van oor tot oor; er zat een Dubrovnikloopje aan te komen. Dit loopje werd helemaal uitgebouwd tot een vakantie. Wij gaven ze groot gelijk.

23 April 2013; wij hopen dat ze in Londen net zo liepen als wij en kijken uit naar de shirt en medailles. Hoe zwaar de Marathon en pijn ook is; als je een paar weken wacht en dan terugkijken heb je hem meestal toch gewoon

Lekkergelopen

Grrh

Ps. Jou mening word gewaardeerd! Klik hier de enquête. Bij twijfel gewoon doen!