Gratis yogales: speciaal voor hardlopers


Hardlopen & Yoga
Wil jij je hardloopprestaties verbeteren en/of sneller herstellen van blessures?
Dan is yoga het antwoord dat je zoekt!

Wetenschappelijk onderbouwd is yoga één van de meest complimenteuze sporten om te doen naast hardlopen. Met al één uur yoga in de week lukt het je jouw PR te verbeteren, blessures te voorkomen en de ademhaling efficiënter te reguleren. Ervaar wat yoga voor jou kan doen en doe mee met de gratis Sunday Special Yoga Class op 26 mei a.s. die je relaxed vanuit je eigen huis kan volgen.

Sunday Special Yoga Class
Esther van 100%YOGA is de enige YogaTrainer in Europa die live online yogales geeft met realtime interactie. Haar lessen volg je vanuit het comfort van je eigen huis of vanaf iedere andere locatie die jou het beste uitkomt. Op zondag 26 mei organiseert Esther een gratis yogales, zodat jij kan kennis met live online yoga en de voordelen die deze sport geeft aan hardlopers.

Inschrijven
Door in te schrijven via onderstaande link krijg je toegang tot deze unieke Sunday Special Yoga Class. En mocht deze dag of tijd niet schikken, loont het nog steeds de moeite om aan te melden, gezien de les na live uitzending via de replay knop een week lang terug gekeken kan worden. Via deze link kan je je inschrijven: https://www.100procent-yoga.com/yogalessen/sunday-26-may-2019/