Volgende week voor een aantal van ons de halve of hele marathon van Marrakech, we zijn er klaar voor! Daarom vandaag rustig zo’n 13 km door het nog winterse landschap. Met de gladheid viel het mee en de kers op de taart deze ochtend was de ijsvogel die we -helaas niet allemaal- zagen tijdens het lopen op de Noordeindseweg. Met de wind in de rug waren we al snel bij Trudy en Mireille die goed ingepakt klaarstonden met onze bidons en de nodige versnaperingen. Vervolgens terug over de Rijskade naar richting DVC waar de groep van Aad al aan de koffie zat en de Marrakech-gangers met elkaar spraken over 7°C bij de start en wat je daar dan aan moet, misschien nog even langs de kringloop voor een oude joggingbroek? We gaan het zien volgende week!

Voor de niet-Marrakech-gangers: volgende week weer lekker lopen, houd rekening met de startgolven en neem twee bidons mee wanneer je de route van 28km gaat doen.

Bidon vergeten?

Afgelopen zondag zijn er meerdere bidons achtergebleven bij DVC. Mogelijk ben je deze vergeten mee te nemen, of je liep een kortere route en de crew was nog niet terug. Belangrijk is wel dat je hieraan (vooraf) denkt. Nu zijn de overgebleven bidons / flesjes achter de bar beland. Vanaf volgende week zullen ze bewaard worden in het hok waar de bidon-kratten opgeslagen worden.

Beter is natuurlijk dat er geen enkele bidon achterblijft 😉

Groet,

Anne-Marie.