Deze mijlpaal vieren we met zijn allen op 18 september a.s. Ruim 50 lopers hebben zich al aangemeld – heb je dit nog niet gedaan, doet dat dan alsnog met dit formulier. Zorg dat je erbij bent, want de speciale jubileum-verrassingsloop wil je niet missen!

We vinden het superleuk als iedereen de 18e zijn of haar favoriete lekkernij meeneemt; zoet of hartig, zelfgemaakt of met een beetje hulp van….. doel is dat we met zijn allen kunnen genieten van een gevarieerd en feestelijk Lekker Gelopen! lunchbuffet. Let op: ga niet voor 50 personen taart bakken, sushi rollen, salade maken of snoeptomaatjes meenemen, als iedereen voor (ongeveer) 6 personen iets lekkers maakt dan is dat al meer dan genoeg. Voor slingers en drankjes wordt gezorgd.

Ook wordt er de komende weken keihard gewerkt om de flitsende Lekker Gelopen! jacks de 18e aan jullie mee te kunnen geven. Wel vragen we om vooraf te betalen. Als je een jack hebt besteld, betaal dan z.s.m. (tip: nu meteen!) met de QR-code hieronder en dan kun je vanaf 18 september gaan shinen in je mooie nieuwe jas.

Opent de link niet direct vanaf je smartphone, klik dan op “open in browser”.

Voor iedereen die naast deze mooie ochtend/begin middag nog andere plannen heeft, hieronder de tijden op een rijtje:
Vanaf 08.30 uur: lopers met lekkernijen welkom bij de Duivenclub
09.00-11.00 uur: jubileum-verrassingsloop voor lopers én wandelaars
11.00-13.00 uur: lunchbuffet met om 11.30 uur prijsuitreiking en spotlight-moment

NB Er kunnen geen jubileum-jacks meer worden besteld.