De tuinstoelen kunnen weer uit de kast, de zitkussen weer van zolder, het lijkt wel lente. Iets dergelijks moet onze CREW gedacht hebben want anders snap ik niet waarom je op 12 maart ergens in de Delftse Hout 2 dames achter een tafeltje met gevulde bekers sportdrank ziet zitten. “Pakken jullie zelf maar.” was naast het geluid van tsjilpende vogels en hijgende honden te horen was.

Ja, het was super mooi weer om een lange afstand te lopen met alleen maar zon op je gezicht in plaats van zweet. Er waren niet zoveel lopers als normaal, want de CPC is als wedstrijd voor onze lopers ook aantrekkelijk, maar gelukkig waren er nog 20 lopers die rondjes lopen in het Delftse Hout leuk vinden. En als je dan elke ronde ook even kans ziet om de dames van de tuinset te verjagen om zelf even al zittende uit te rusten is dit natuurlijk lekker. Slechts één loper had weinig tijd om te gaan zitten, geen koffie bij Du Midi te drinken want eerst 14 km Delftse Hout en dan vanmiddag 21 km CPC lopen zijn ook 35 km trainingsarbeid die je als loper nodig hebt. Hans gekker moet het niet worden hoor!

Na het schrijven van dit stukje ga ik weer snel in de inmiddels, door mijn vrouw,  klaar gezette tuinstoel zitten om lekker in de zon via de speciale CPC-App onze lopers van lekker gelopen en Landlopers-Pijnacker te volgen. In gedachten loop ik dan mee en dat is zo lekker als je er bij kunt liggen. Ik zie de overvolle Randstadrail voor mij, het wachten voor de start en dan natuurlijk het parcours wat ik meerdere malen gelopen heb. Het fijnste stuk is na Madurodam, heuvel af naar beneden richting finish. Alles wat je over hebt er uit gooien en met een tevreden gevoel finishen. Heerlijk om op deze manier mee te lopen. 🙂

Vanavond samen met de Landlopers lekker eten in de Buytenhout en smullen van verhalen. Of is het smullen van het eten en lekkere verhalen? Maakt niet uit, ik heb vandaag in elk geval toch Lekker gelopen!.

    2012 Laatste maal CPC 🙁