Vandaag was het even vreemd om in plaats van de vaste CREW, zijnde Trudy en Petra, nu Jan en Ad te ontmoeten. Beiden waren voorzien van de nodige instructies om de prachtige taken als verzorgers goed te kunnen doen. De auto was keurig volgens schema ingeladen, een plattegrond met de route was er en een erg belangrijke mededeling door Jan: “Aad ik heb koffie gezet.”

Om half negen was het allemaal nog wel te doen, de temperatuur was nog lekker, iedereen had er zin in een “stukje” van 15 km, maar na 2 km hoorde ik al andere geluiden. Iets over nu al warm en gelukkig is het niet zo ver. De weiden lagen er mals en groen bij na de regen van afgelopen dagen en de kikkers lieten ook op diverse plaatsen van zich horen. Of iedereen dit gehoord heeft betwijfel ik want als je de lopers niet aan ziet komen, horen doe je ze zeker wel. Er wordt wat afge……… !

Bij de eerste verzorgingspost stonden ook Mieke en Ineke klaar om een stukje mee te gaan en belangrijk: Er was zelfs aan een roze koek bij de koffie gedacht. Het is altijd leuk om te zien hoe jullie als lopers genieten van deze service. Vandaag waren er ook twee  nieuwe lopers die dachten dat Lekker Gelopen alleen bestond uit samen 15 km een  stukje hardlopen zonder verzorging. Op telkens na 5km een verzorgingspost was niet gerekend, maar des te meer gewaardeerd. Ik denk dat we deze twee nog wel meer gaan zien.

Of het nu warm of koud wordt geeft niet, volgende week starten we met het marathon schema. De eerste weken nog rustig aan met weinig kilometers, daarna steeds langer, kijk altijd op de site voor de route en de nieuwste ontwikkelingen. Heb je suggesties voor de site, dan horen we dit ook graag. Heb je iets leuks of interessants te melden, geef het door aan de redactie en als je nog mee wilt naar de PISA marathon kan dit ook nog. (We zijn al met 8 lopers en 1 supporter die van koffie en roze koeken houdt.)