Lieve Lekker Gelopen lopers,

Wat een overweldigend afscheid!! Van het bestuur had ik al een ontzettend mooi cadeau gekregen, een “applaus” beeldje en dan nu ook nog door alle lopers in het zonnetje gezet te worden is wel ontzettend lief.

Hartelijk dank voor alle mooie, lekkere, leuke, lieve, zoete, natte, fantasierijke en geurende kado’s! Heel mooie woorden en adviezen voor het gat waar ik in terecht zou kunnen komen……. Een paar adviezen: “Je mag ook elke week even komen invallen”, of deze, die is ook leuk: “je mag best als Petra Davids terug komen”.  Dan is er nog een advies van “wijze Kees”: Hoe meer dingen je viert, des te langer je leeft!

Jaren lang heb ik zelf gelopen, eerst bij de Landlopers en later ook bij Lekker Gelopen. Mede dank zij Aad ben ik ook aan die belachelijke afstand van 42 km begonnen. Tot drie keer toe in Rotterdam mogen starten en in 2010 de grote droom waar gemaakt door in New York de marathon te lopen. Allemaal mooie herinneringen. Als dan kapotte meniscussen en artrose het hardlopen gaan verpesten was het oprichten van de Lekker Gelopen stichting, de penningmeester worden, de routes rijden en het fotograferen, toch een mooie gelegenheid om bij het hardlopen betrokken te blijven. Zo kwam van het één het ander.

Meer tijd doorbrengen met de drie dochters, die allemaal niet in de buurt wonen, en de fotografie hobby hebben mij doen besluiten om het hardloop tijdperk definitief af te sluiten.

Missen zal ik het ook zeker, de gezelligheid, het kletsen met Trudy en Annie. Ik kijk terug op een prachtige tijd met veel lieve, gezellige mensen, ja zeker dat kunnen alleen hardlopers zijn!

Alle lopers veel succes en denk aan deze quote:

“Running is not about being better than someone else.

It’s about being better than you used to be!”

Liefs Petra