Lekker gelopen! Marathon nieuws.

Sneeuwpret of Coronastress? Zijn er lopers/loopsters die nog geen rondje door de sneeuw gelopen hebben? Trek dan direct je loopschoenen aan en trek eropuit. Goed voor je conditie en de mooie omgeving reduceert de coronastress. En conditie heb je nodig natuurlijk als we zondag 11 april de Lekker gelopen! Marathon gaan lopen. 

Gaat die happening op 11 april door dan? We weten het echt nog niet maar overleggen wel al regelmatig en hebben de organisatie op papier rond.

De actuele status is:
Vrijdag 19 maart wordt er via de site en Facebook definitief over de doorgang op 11 april gecommuniceerd. Als 11 april niet mogelijk is, wordt een nieuwe datum genoemd. Deelname geschiedt d.m.v. inschrijving en is uitsluitend voor Lekker gelopen! Lopers. Het startgeld bedraagt € 5/p.p. De duivenclub is start- en finishlocatie. De te lopen afstanden zijn 10, 21 en 42 km. De routes worden binnenkort uitgewerkt. Verzorging onderweg en aan de finish is aanwezig. Aan fotografie wordt gewerkt. Alle lopers ontvangen aan de finish een medaille. 

Staat de datum in je agenda? Lig je op schema? Is er nog twijfel? In ieder geval succes met de volgende stap en tot spoedig weerziens. 

Bestuur Stichting Lekker gelopen!