LEKKER geschoten
LEKKER terugkijken?
Wil je oude foto’s nog eens bekijken en downloaden in hoge kwaliteit?
Archief (Petra van der Zande)
Archief (Frank Thomas)
LEKKER teruglezen?
Wil je oude verslagen van “Onze Correspondent uit Delfgauw” nog eens teruglezen?

Download hier de PDF!

LEKKER verslag
Moederdag @LG

Moederdag @LG

Lekker Gelopen ging van start met schitterend weer, wat de perfecte toon voor de 21 kilometer zette, die vandaag op de planning stond.
En wat een opkomst! Omdat het Moederdag was, was de verwachting dat iedereen thuis aan de ontbijttafel zou zitten. Het bleek dat de meeste kinderen er helemaal geen probleem mee hadden dat de festiviteiten pas zouden aanvangen rond lunchtijd.

De toespraak van de voorzitter was amper hoorbaar door alle enthousiaste verhalen. Er waren finishers van de Praagse marathon en natuurlijk heel wat lopers die de Golden Ten hadden volbracht.

De meeste lopers volbrachten de volledige route, en er waren lopen die gekozen hadden op een stukje in te korten. Er werd druk gespeculeerd wat er thuis zou wachten als Moederdag kado. Zouden ze er aan gedacht hebben? Doosje aardbeien? Bloemetje? Volgende week zullen de ervaringen worden uitgewisseld.

De verzorging tijdens de route werd gedaan door Marc en Annie wat de hele ervaring nog aangenamer maakte. Het is altijd een geweldig gevoel als je weet dat je in goede handen bent.

Na afloop streken we neer op het terras van DVC en konden we weer zeggen: “we hebben weer lekker gelopen!”

1000x lekkerder!

1000x lekkerder!

Ondanks de meivakantie en de Koningsdagkater, stonden ook vandaag natuurlijk weer de nodig lopers in de startblokken voor een mooi rondje van 16km. In het Agnetapark was het voor sommigen even zoeken maar met een extra lusje kwam iedereen toch weer rap bij de eerste verzorgingspost waar Annie en Irene klaarstonden met onze bidons en spekkies, banaan en ander lekkers. Daarna langs de Schie en dwars door Delft, achter het station langs en weer door. Soepel passeerden we verzorgingspost nummer 2 en voordat we er erg in hadden zaten we aan de koffie bij DVC.

Bij een van de lopers voelde vandaag wel 1000x beter dan vorige week! De eindconclusie voor iedereen was dan ook ‘Wat hebben we weer lekker gelopen!’

Lekker uitlopen op Medal Sunday

Lekker uitlopen op Medal Sunday

Vandaag een wat korter rondje om dat lekkere gevoel na de marathon vast te houden. Een enkele loper had zijn medaille de hele week omgehouden en stond daar terecht lekker mee te pronken. Dat zorgt dan weer voor kriebels en plannenmaken bij alle lopers die Rotterdam (of Manchester) dit jaar hebben overgeslagen. Onderweg een pittig windje en een lekker zonnetje zodat we na afloop tevreden vaststelden: ‘We hebben weer lekker gelopen!’