Vandaag alweer zo’n een schitterende Lekker Gelopen! ochtend. Circa 30 lopers hadden hun zinnen gezet op de 27 pittige kilometers rondom Delft en omliggende gemeenten. Een prima voorbereiding voor de voorjaarsmarathons van onder andere Rotterdam en Zeeuws-Vlaanderen. Andere vaste gezichten bij Lekker Gelopen! kozen vandaag voor meer exotische bestemmingen zoals Schoorl of Florida. We verheugen ons nu al op de berichten over jullie belevenissen!

Vandaag hing voor de ene loper de lente in de lucht en liet een andere loper zich ontvallen alleen interesse te hebben in interessante gesprekken met interessante mensen – of ze nu wat sneller of wat langzamer lopen dat doet er dan helemaal niet toe. De verzorging liep op rolletjes, alhoewel er in de TU-wijk even moest worden geïmproviseerd. Daar hield zowaar een beveiligingsbusje stop en werd de verzorging onderworpen aan een ondervraging. Toen werd uitgelegd dat we daar stonden voor Lekker Gelopen! was het ijs snel gebroken en konden we blijven, maar dan graag wel 20 meter verderop. Dit vanwege de nucleaire installatie die daar is gevestigd. Toch fijn om te weten dat hier de beveiliging top is geregeld! De auto was snel verplaatst vlak voordat alle lopers kwamen. Die konden na een slokje en wat snoepen lekker -nucleair?- opgeladen weer door voor de laatste 7km. En na afloop had iedereen weer Lekker Gelopen!

Let op volgende week startgolven! Tempogroepen 4 en 5 (6:40/km en 6:20/km) starten om 8:50. Tempogroepen 2 en 3 (6:00/km en 5:40/km) starten om 9:00 en de snelste lopers starten om 9:10.