Vandaag konden we onze kuiten aan het werk zetten in een rondje rondom Delft met lekker veel vals plat en bruggetjes. Een gestaag miezertje zorgde voor de nodige verkoeling en de verzorging onderweg was hartstikke fijn voor de moraal. Een enkeling had “geen zin” en na even doorvragen kwam de aap uit de mouw: “Eigenlijk heb ik nooit zin, maar ik kom speciaal voor Annie”. Hierover werd natuurlijk nog wel even gesproken tijdens het vervolg van onze route. Al lopende en en pratende bedachten we dat het toch echt gaaf is dat vrijwel alle LekkerGelopen!-lopers zich hebben aangemeld om mee te draaien in de verzorging samen met Annie en Trudy. Hierdoor blijft dit voor ons allemaal beperkt tot enkele keren per jaar – mooi teamwork!

Na de loop vanochtend spraken we de voorzitter van DVC en was de conclusie al gauw dat de pilot die we deze zomer zijn gestart wordt voortgezet. Dit betekent dat DVC zoals het er nu uitziet het thuishonk blijft voor LekkerGelopen! Dit sluit mooi aan op de meeste reacties die via de poll op onze website zijn binnengekomen. Mocht je je mening daar nog niet hebben gegeven, doe dat dan alsnog.

En voor de mensen met een Rabo-rekening: nog tot en met 26 september kun je stemmen op LekkerGelopen! via https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen
Hoe meer stemmen, hoe meer inkomsten voor LekkerGelopen! Dit maakt het mogelijk om komende winter weer een leuke activiteit voor alle lopers organiseren.

Groetjes, Anne-Marie