Droog, zonnig, maar wel koud, zo luidde het weerbericht voor vanochtend. Niet gek dus dat er vandaag vooral lopers met lange kleding, mutsen en handschoenen aan de start verschenen. Wel even wennen voor een aantal Lekkergelopen-lopers, dat vorige week tijdens de marathon van Athene nog een temperatuur van 25 graden ‘moest’ trotseren. Dat het lopen van die marathon geen kattenpis is, blijkt wel uit het verslag van Lucien elders op de site.


Voor een paar lopers is deze koude zondag slechts een opmaat tot een warme loopzondag volgende week op Curacao. Heel veel plezier daar en succes! Onze vaste correspondent met vast crewlid zijn de kou ontvlucht en genieten nu van hun warme verblijf op Lanzarote. Lekkerrrr…Geniet ervan!

Ondanks de kou, waren we vanochtend met een grote groep lopers (groter dan de weken ervoor). Rondje Ypenburg (in totaal 14 kilometer) stond er op het programma. In de groep zag ik veel bekende, trouwe lopers, een aantal nieuwe gezichten en ook een paar lopers terug van (soms lang) weggeweest. Voordat we konden starten, nam Aad het woord. Philip van Du Midi stond ernaast en mocht een prachtfoto met lopers met de mooie Du-Midi sweatshirst in ontvangst nemen. Aad bracht ook nog even onder de aandacht, dat op 26 november een marathon-informatieavond staat gepland. Deze begint om 19 uur bij Van Uffelen mode. Vergeet je niet aan te melden!

Het lopen was een feestje. De kou was al heel snel vergeten. Wat was het heerlijk om met dit prachtweer te lopen en wat zijn we deze week weer heerlijk verwend onderweg door Petra en Annie. Ik heb al weer zin in volgende week. Jullie toch ook? Groet, Elly M.