Goedemiddag vrijwilligers,

Afgelopen weekend heb ik het trainingsschema voor de marathon Rotterdam van jullie website geplukt. Toen ik dit schema door aan het lezen was, raakte ik diep onder de indruk van de tijd die hierin gezeten moet hebben en de liefde die daaruit spreekt voor onze hobby. Het volledige schema heb ik tot op de letter overgenomen in mijn agenda en zal ik blijven volgen tot 5 april 2020. Om privé logistieke redenen heb ik wel het hele schema één dag moeten verplaatsen waardoor ook de groepstrainingen die jullie aanbieden buiten mijn bereik vallen. Als jullie het leuk vinden zal ik mijn bevindingen na 5 april delen.

Toch wil ik jullie hartelijk danken voor alle moeite en tijd die hier in zit. Een vrijwillige bijdrage was dan ook op zijn plek.

Vriendelijke groet,

Twan (Emonts-Schumer)
P.s. de donatie staat op naam van A.J.G. Emonts