Lekker Gelopen ging van start met schitterend weer, wat de perfecte toon voor de 21 kilometer zette, die vandaag op de planning stond.
En wat een opkomst! Omdat het Moederdag was, was de verwachting dat iedereen thuis aan de ontbijttafel zou zitten. Het bleek dat de meeste kinderen er helemaal geen probleem mee hadden dat de festiviteiten pas zouden aanvangen rond lunchtijd.

De toespraak van de voorzitter was amper hoorbaar door alle enthousiaste verhalen. Er waren finishers van de Praagse marathon en natuurlijk heel wat lopers die de Golden Ten hadden volbracht.

De meeste lopers volbrachten de volledige route, en er waren lopen die gekozen hadden op een stukje in te korten. Er werd druk gespeculeerd wat er thuis zou wachten als Moederdag kado. Zouden ze er aan gedacht hebben? Doosje aardbeien? Bloemetje? Volgende week zullen de ervaringen worden uitgewisseld.

De verzorging tijdens de route werd gedaan door Marc en Annie wat de hele ervaring nog aangenamer maakte. Het is altijd een geweldig gevoel als je weet dat je in goede handen bent.

Na afloop streken we neer op het terras van DVC en konden we weer zeggen: “we hebben weer lekker gelopen!”