Ook lekker meelopen?

Lekker gelopen! is een loopgroep voor lopers uit de omgeving van Delft, Pijnacker, Nootdorp, Schipluiden en ga zo maar door. Iedereen die mee wil lopen is van harte welkom. De basis die je nodig hebt is het lopen van 12 km in een tempo van 6:00 min. per kilometer. De te lopen routes en afstanden zijn vooraf bepaald en afhankelijk van de fase van het trainingsschema op dat moment. De trainingsschema’s zijn opgesteld voor het lopen van een voor- of najaarsmarathon en kunnen eenvoudig en zelfstandig aan persoonlijke doelen aangepast worden. Geen marathondoel maar wel zin om mee te lopen ? Ook dan ben je van harte welkom. Houd er wel rekening mee dat de minimale loopafstand 14 km is. Er zijn geen kosten aan verbonden, wel wordt een kleine vrijwillige financiële bijdrage gevraagd voor de kosten van de verzorging onderweg. Ook zijn er enkele simpele regels.

  • De loper rechts vooraan is verantwoordelijk voor het te lopen tempo, als je hem passeert kost het je een rondje koffie.
  • Afstand en tempo worden vooraf besproken, als het onverhoopt toch niet lukt om te volgen, geef dan tijdig een seintje en gooi het in de groep. Dan kunnen er nog maatregelen genomen worden, na het lopen niet meer. Niet klagen achteraf dus!
  • Als er iemand in de problemen komt, wordt er geholpen door de medelopers.
  • Loop op drukke wegen twee aan twee, het is voor je eigen veiligheid!
  • We beginnen samen en eindigen samen met lopen, de eersten halen de laatsten op!
  • De trainer heeft altijd het laatste woord.
  • LET OP: Lekker gelopen! is een stichting. De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enigerlei schade. Iedere loper loopt voor zijn/haar eigen risico.

Vertrek op ZONDAG:

KIJK ALTIJD EVEN OP: Wat gaan we lopen?
INFORMATIE: info@lekkergelopen.nl

Startadres:

DVC (Delftse Voetbal-Club)
Brasserskade 238, 2616 LA Delft.