Op 2 april staan we met een grote groep LG’ers aan de start van de marathon van Parijs. Die komt nu steeds dichterbij. We zijn nu aan het afbouwen en dat kan je soms wat onzeker maken. Vragen als;  ‘heb ik wel genoeg gedaan’, ‘waarom kwam die stomme blessure nou voorbij, waarom duurde dat griepje toch zo lang? ‘spelen dan door ons hoofd.

Maar uiteindelijk hebben we gedaan wat we kunnen. Soms was de uitvoering anders dan je van te voren had gepland, kwamen er blessures bij, kwam de griep en corona om de hoek kijken en soms paste het trainen gewoon even helemaal niet in je plannen.

Dat geeft allemaal niks, want je kan altijd je plan aanpassen na het moment van de dag, je houdt voor ogen wat je op het moment suprême kan en het is zo mooi dat we er samen in zitten. We are in this together!

We hebben uiteindelijk allemaal hetzelfde doel, de finish halen! De beloning ontvangen we aan de hand van een mooie medaille (en een t-shirt😉) maar het belangrijkste: we slepen elkaar er allemaal doorheen, op weg naar die eindstreep!

Op naar een mooi evenement met een grote groep van Lekker Gelopen! Met supporters, oude rotten in het marathonvak en voor een paar van ons de eerste buitenlandse marathon. We zijn erbij!

“Let’s rock this marathon!”

“Nous sommes tous des héros”

 

De Parijs groep:
Frank, Lucien, Gerard, Saskia, Marc, Mireille, Erik, Martin, Hessel, Chantal, Robert & Simone, Sheila, Anne-Marie, Irene Ludick, Kees, Geertje en Irene ten Donkelaar.