De gemoederen in de wereld lopen op. Wil je je nu wel of niet houden aan de Corona regels, Heb je last van iemand, dan geef je die een lekkere kop thee met een smaakje wat je nooit meer vergeet.
Hangjongeren zijn de warmte zet en draaien brandkranen open of gaan mat matten met de politie.

Als hardloper heb je hier geen boodschap aan, want maar twee dingen zijn belangrijk. Ten eerste hoe ver gaan we lopen en ten tweede hoe warm wordt het.
Hierdoor is menige loper al een paar dagen voor het weekend van streek en gaat het slapen, dat toch al niet makkelijk is tijdens deze warme dagen, helemaal niet makkelijk.

Gelukkig is het dan eindelijk zondagochtend. Er valt nog net een verkoelende plons water naar beneden en de afstand is maar 14 km. Gelukkig de afstand is relatief kort en de temperatuur is prima. Wel toch een verandering want de vaste Crew is op vakantie en Ank en Toos mogen deze week de honneurs waarnemen. Jan help de dames op weg en geeft de laatste aanwijzingen om daarna zelf, samen met mij, een beetje eerder dan de anderen aan zijn rondje te beginnen.

Na een lange ronde van ruim 7 km  is het dan fijn om even bij de Crew uit te kunnen hijgen. (Dat komt er van als je met de eerste groep even mee wilt rennen.) De dames hadden het prima voor elkaar. Jammer dat het onder een afdak moest vanwege de regen, maar voor koelte moet je iets over hebben.
Tijdens de tweede ronde, werden we ingehaald door de snellere groepen. Helaas vielen de aantallen lopers wat tegen. Komt dit nu door de regen? Was het te koel? Of was er ergens toch een loopje
georganiseerd? Aan de Crew  heeft het niet gelegen, want dit was zoals altijd elke week prima.

Laten we nog lang zo door gaan, de Corona regels volgen. Geen brandkranen open, maar gewoon regen op je huid, politie niet plagen en na afloop koffie drinken en vooral geen thee. Dan zegt iedereen vast ook weer. Ik heb weer lekker gelopen.