Nu ik ouder wordt en alles in mijn lichaam steeds schever gaat zitten, leek het mij leuk om dit op 17 december te gaan vereeuwigen bij de toren van Pisa. Jullie hebben het vast al meer gezien: De toren van Pisa met op de voorgrond iemand die de scheve toren tegen houdt.

Nu is dit iets wat je niet snel alleen even gaat alleen doen. Maar alles heeft een reden: Het is immers winter, de decembermaand is al duur genoeg en over sneeuw en kou zullen we het nog maar niet hebben. Dan zie je loopvrienden vertrekken naar Pisa en krijg je zonnige foto’s van lachende mensen die net een marathon hebben gelopen en zich tegoed doen aan pasta en veel wijn. Dat zal mij niet gebeuren dus heb ik zojuist ingeschreven om als supporter mee te gaan naar Pisa. Op die manier krijg ik mijn foto en doorbreek de decembermaand met iets leuks, want kalkoen eten met een Kerstmuts op heb ik nu wel genoeg gedaan.

Natuurlijk sta ik daar wel met pijn in mijn hart aan te moedigen, maar aan de andere kant is de scheve toren tegen houden met nog veel meer mensen veel te leuk om niet te gaan doen. geïnteresseerd? Kijk op https://www.loopreizen.nl/search?c=IT&p=Pisa en schrijf je snel in, het wordt namelijk steeds duurder als je wacht.