Stichting Lekker gelopen! probeert regelmatig leuke dingen te doen voor de lopers en wandelaars. Er is een grote groep met zeer enthousiaste vrijwilligers die het ons mogelijk maken om die dingen te doen.

Met alleen vrijwilligers komen we er helaas niet. We moeten huur betalen voor het clubgebouw, we willen de vrijwilligers zo nu en dan een bloemetje kunnen geven. De inkoop van de drankjes, rozijntjes etc voor onderweg en zo zijn er talloze kleine posten die jaarlijks terugkomen.

De kosten kunnen grotendeels betaald worden uit de vrijwillige bijdrage van alle lopers. Hier ben ik iedereen zeer dankbaar voor. De bijdrage voor koffie en thee na het lopen helpt ook een klein beetje.

Een welkome aanvulling is de jaarlijkse Rabo clubactie.

https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen

Ik wil de RABO-bank leden van de lekkergelopen groep verzoeken om te stemmen op lekkergelopen. Verspreid het nieuws onder familie en vrienden zodat wij als Stichting Lekker gelopen! door kunnen gaan met wat we zo graag doen.

Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Een deel van onze wist investeren we in de maatschappij. Als Rabo-lid kun je stemmen op je favoriete clubs vanaf 5 t/m 27 september 2022. Dat is goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving.

Pieter