LEKKER GELOPEN! BLIJ MET RABO CLUBSUPPORT
Hartelijk dank aan alle lopers met een Rabo-rekening die in september hebben gestemd op Lekker Gelopen! Dankzij jullie heeft onze club het mooie bedrag van € 250,- van de Rabobank ontvangen. Een bedrag dat we goed kunnen gebruiken voor de huur van het clubgebouw van de Dobbevliegers, de verzorging en -bijvoorbeeld- clubkleding.

Stichting Lekker gelopen! probeert regelmatig leuke dingen te doen voor de lopers en wandelaars. Er is een grote groep met zeer enthousiaste vrijwilligers die het ons mogelijk maken om die dingen te doen.

Met alleen vrijwilligers komen we er helaas niet. We moeten huur betalen voor het clubgebouw, we willen de vrijwilligers zo nu en dan een bloemetje kunnen geven. De inkoop van de drankjes, rozijntjes etc voor onderweg en zo zijn er talloze kleine posten die jaarlijks terugkomen.

De kosten kunnen grotendeels betaald worden uit de vrijwillige bijdrage van alle lopers. Hier ben ik iedereen zeer dankbaar voor. De bijdrage voor koffie en thee na het lopen helpt ook een klein beetje.

Een welkome aanvulling is de jaarlijkse Rabo clubactie.

Pieter