De startgolven liepen lekker, splitsen ging ook uitstekend, de route was afwisselend door polder, bospaden en Delftse binnenstad en ook de verzorgingsposten waren goed bemand.

Op sommige plekken was zelfs zelfbenoemd culinair talent aanwezig – dat beloofd wat voor het komend jaar! Puur genieten dus op de routes die waren uitgestippeld voor de training naar de hele of halve marathon. Wat wel opviel was dat de verschillende tempogroepen in ‘los verband’ liepen; hier en daar werd er gesnipperd en in kleinere groepjes werd een ommetje of extra lusje toegevoegd.

Natuurlijk is dat prima, maar het is wel aan te raden dit voordat er wordt gestart met je medelopers af te stemmen. We willen voorkomen dat mensen alleen lopen, dus daarom de oproep om elkaar op de hoogte te houden van de loopplannen voor de zondagochtend en je met elkaar te houden aan de gemaakte afspraken.

Als afsluiting van deze snippertekst nog het recept voor de enige echte snippertjes: zorg dat je wat pannenkoeken overhoudt. Snijd die de volgende dag in reepjes, even opbakken in de pan en dan op je bord wat suiker of stroop erop, eet smakelijk!

Groetjes,

Anne-Marie