Gezellig, informatief en motiverend was de marathon informatieavond op maandag 26 nov. De entourage bij Van Uffelen mode speelde daarin zeker een rol. Tussen de prachtig gepresenteerde dames en heren kleding had Robert Stok ruimte vrijgemaakt voor de bezoekers en sprekers en zelfs voor tafels met lekkere drankjes en versnaperingen gezorgd. De koffie, thee en Annie’s cake waren ook op deze avond de verantwoordelijkheid van Annie en Trudy en smaakten als vanouds.

Dat de sprekers de 30 bezoekers met hun presentatie zouden boeien stond bij voorbaat vast. Rob Smit vertelde over podologie en maakte helder hoe loopblessures kunnen ontstaan en opgelost kunnen worden. Daarvoor had Bob Maltha de aanwezigen al verrast met een paar gratis anti-blaren sokken. Weer een ongemak opgelost dus. Sjoerd Boot tenslotte vertelde gepassioneerd hoe hij de marathon in 3.30 uur liep op basis van sportrusten training. Een fascinerende ervaring vond hij, maar een volgend keer heeft de conventionele marathontraining toch zijn voorkeur.

Daaraan voorafgaand had Aad de avond geopend met een korte toelichting op ons komende schema en hij sloot af met dank aan Robert Stok voor de ontvangst en aan Annie, Bob, Lucien, Rob, Sjoerd en Trudy voor hun bijdrage in de organisatie.

Ad