Het onbenoemde thema voor de 15 km tocht vanochtend naar de Hoornbrug was herstellen, recreƫren en vormbehoud tonen. Voor alle disciplines waren de omstandigheden ideaal, 14 gr bij de start en een paar graadjes meer aan de finish.

Voor het zondagse pak was dan ook veelal voor korte broek en shirt met korte mouwen gekozen. Een enkeling startte nog met jack maar haalde daar de eerste drankpost al niet meer mee en knoopte al snel het overtollige accessoire om de heupen.

De recreanten deden wat ze altijd doen, lekker een stukkie lopen richting de eerste troetelpost en vandaar via afwijkend pad retour naar Du Midi om uiteindelijk op 12 km uit te komen.

De helden van Rotterdam en Rome (Mieke en Anique, gefeliciteerd !) kwamen om te herstellen en te vertellen van en over hun inspanning van vorige week. En gelijk aan de finish van vorige week liepen ze ook vandaag te stralen aan de eindstreep. Naar verwachting zal het verder herstel dan ook geen problemen opleveren.

Problemen verwachten onze maatjes die zich voor de race van volgende week in Krakau hebben opgegeven trouwens ook niet. Zij genoten van de laatste training langs de Delftsche Vliet en voelden bij elke stap het benodigde zelfvertrouwen tot het maximum stijgen en de vorm zich bevestigen. Dat wordt dus pieken in Polen volgende week.
Succes allemaal.

En wat doen we de komende weken ? Lekker lopen, vrijblijvend, zonder doelen en niet te lang.