Hoe verzin je het, vervroegde starttijd invoeren in verband met de hoge zomer temperatuur om vervolgens met windkracht 7, ondergemiddelde temperatuur, sombere bewolking en lichte nattigheid 14 km te lopen.

Iets meer dan 40 atleten namen het heden ochtend voor lief en draaiden twee rondjes van 7 rond de duivenclub en het servicetafeltje. De route viel niet in de categorie “mooi” doch wel functioneel en de duivenclub blijkt wekelijks een prima start en aankomst alternatief voor het zo geliefde Du Midi te zijn. Zelfs een milde vorm van ondernemerschap bleek te zijn ingevoerd, want voor een warm bakkie diende de kas met € 1,- gevuld te worden. En wat te denken van de singlets die gepresenteerd en aangeboden werden? Voor € 15,- ging er een flink aantal over de toonbank.

Zou die vercommercialisering de invloed van de nieuwe penningmeester zijn? Ongetwijfeld, want als klap op de vuurpijl worden/werden lopers en loopsters ook gevraagd de kas met een vrijwillige bijdrage te spekken. Nou ja, dat zorgt er in ieder geval wel voor dat we voorlopig onderweg kunnen blijven bijtanken en loopmetertjes kunnen blijven draaien.

Er zijn overigens nog een paar singlets over en te bestellen, het betreft
Voor de mannen: 1 stuks M, 8 stuks L
Voor de dames   : 2 stuks S, 1 stuks M
Interesse? Stuur dan een mail naar info@lekkergelopen.nl met opgave van naam en maat.