Het schijnt dat onze koningin ze ook erg mooi vindt, onze nieuwe fluorescerende oranje singlets en er zelfs interesse voor heeft. Dus wie weet, staat er van de week bij Bob Maltha een AA-kenteken voor de deur en is ze een maatje S aan het passen. Leuk toch, dat het niet meer alleen onze prestaties zijn die opvallen?

Het oranje overheerste wel vanochtend. Ca. de helft van de ongeveer 40 aanwezigen droeg het nieuwe tricot en bracht extra kleur en vrolijkheid op het duivenplein en de deels nieuwe route.

Voor dat nieuwe gedeelte in het 15 km parcours kreeg Jan van zijn tevreden klantjes wederom de complimenten. Ze vonden het leuk en juichen de vernieuwing in de trajecten van harte toe. Dat Gerard de Groot vandaag onderweg achter het servicetafeltje stond was ook een verandering, doch eigenlijk uitsluitend voor het plaatje. Want hij draaide soepel mee in het serviceteam en maakte er nog een paar fotootjes bij ook.

Dat “het” en “ze” dus allemaal gesmeerd liepen is al lang geen verrassing meer, maar wel prettig dat keer op keer te ervaren.

Volgende week naar verwachting 30 graden, singlet weer!. Er zijn nog 7 stuks heren L beschikbaar. Voor wie?