Nee, een vaccin tegen Corona is er (nog) niet. Maar ook tegen loopgekte niet bleek vanochtend. De weersverwachting voorspelde wat lopers niet willen; regen bij de start. Een uur voor vertrek leek het nog nacht en of de Schaffhausen watervallen naar de regio Delft omgelegd waren. Veel, heel veel water werd er uitgestort dus en veel lopers zouden ongetwijfeld thuis blijven.

Maar tegen loopgekte bleek geen overheidsbeleid bestand of vaccin aanwezig, er stonden dan ook ca. 45 verslaafden aan de streep voor vertrek. En, oh wonder, het was droog, hetgeen ongetwijfeld een vroege beloning voor de moed van de verslaafden was.

Rennend richting Hoornbrug bleek vervolgens menig voetje ondanks verhoogde waakzaamheid toch in één van de vele plassen te belanden en soppend het restant van de 17 km te moeten afleggen. De regenboog begeleidde de lopers echter regelmatig, van wind was geen sprake en de laatste regendruppels daalden als kristallen met dank aan het kortstondig zonnetje.

Uiteindelijk bleek het een prachtige loopochtend te zijn, met ouderwetse top service van onze verzorgende dames. En laat een vaccin tegen loopgekte ook maar zitten.

N.b.
Vergeet niet via de Rabo clubsupport actie twee stemmen aan Lekker gelopen! te geven en alle bekenden te vragen hetzelfde te doen!