Het was ouderwets bij en rond de duivenclub vanochtend. 45 Lopers, inclusief enkele enthousiaste nieuwe talenten, meldden zich voor de start voor 13 km, te lopen in twee rondjes van 6,5 km. Die dertien zijn er weliswaar drie onder de minimale ondergrens, doch prima om de loopdraad mee op te pakken. 

Van het reuniesfeertje van vorige week was geen sprake meer. Het enthousiasme voor aanvang kon de vergelijking met zeven dagen geleden wel doorstaan. De broeierige temperatuur echter maakte er het ondanks de korte afstand voor menig loper toch een pittige opgave van. Maar, ouderwets stonden Annie en Trudy halverwege en aan de eindstreep met hun welkomst glimlach weer vrolijk te tappen en serveren. De lopers waren er, jawel, ouderwets blij mee. 

De kop is er nu af, ook de trainingen bij de diverse loopclubs worden of zijn hervat. We zullen dan ook spoedig weer in ons gebruikelijke loopritme zitten en doelen stellen. De najaarsmarathons bijvoorbeeld. Ons schema is er als voorheen op afgestemd, met de bijpassende routes van Jan en verzorging van de crew. Het wordt een mooie zomer!