De aangekondigde regen bleef uit en de koude wind bleek kort na de start het loopplezier niet negatief te beïnvloeden. De keuze voor het enkele loopshirt met korte mouw was dus gerechtvaardigd. Het was 14 graden en het voelde aan als 14 graden. Kortom prima omstandigheden voor de 35 liefhebbers om van de voorgestelde 14,5 km lekker te genieten.

Routemeester en duiven opstalbeheerder Jan had voor het parcours bovendien twee bekende aantrekkelijke rondjes van ca. 7 km uit de kast gehaald en daarmee de voorwaarden voor het wekelijkse loopfeestje gemaximaliseerd.

Na de laatste stappen over de finish bleek de weekmissie wederom geslaagd. De lopers lichamen communiceerden positief en de korte nazit aan de koffie in de duivenkantine was gezellig. En onderhoudend toen het over het door Van Uffelen aangeboden en gesponsorde extra loopshirt ging. De kleur, kwaliteit en logo’s werden unaniem als mooi ervaren en de eerste bestellingen bleken al voor de start bij Robert Stok geplaatst te zijn. Heb je ook interesse ? Zie voor meer informatie het “Laatste nieuws” Ook a.s. zondag kan er weer gepast en besteld worden, bij de duivenclub ! Want wegens Pinksteren starten we de 20ste daar nog een keer.