Als het om het aantal lopers gaat is de start van de Amsterdam marathon training wel eens ambitieuzer geweest. 26 liefhebbers stonden er even voor negenen voor de vertrekstreep richting Floriadepark voor het bekende aanvangsrondje van 16 km.

Maar we hoeven voor afname van het klantenbestand van de crew of de interesse voor het in groepsverband lekker lopen in de omgeving van Delfgauw niet te vrezen. De concurrentie van de Nootdorp halve marathon was al bekend. En in Scheveningen kon vandaag tijdens de KLM Curacao beach run over 10 km gerend worden voor een gratis vakantie naar Curacao en kosteloos koel bier na de finish. Gratis en bier dus, dan is het echt niet moeilijk meer op te noemen wie er uit het Lekker gelopen! bestand daar aan deelgenomen hebben.

Het belangrijkste is echter dat er gelopen is en door velen de aanzet richting de volgende marathon weer is gegeven. Veel mooie kilometers liggen te wachten, het weer zal de komende maanden ongetwijfeld aangenaam zijn en aan gezelligheid onderweg zal het ook zeker niet ontbreken. Let maar op, het wordt druk op zondag de komende maanden.