Ja, ja, we weten het, “de tijd vliegt”. Dat realiseerden we ons vanochtend nogmaals na de laatste 10 km uit het trainingsschema. Ca. 900 km ervaring en plezier kunnen naar het archief. De uitbetaling van de investering zal voor een aantal volgende week in de hoofdstad plaatsvinden. Anderen sparen het rendement nog een paar weken op voor uitkering tijdens een marathon ergens over de grens.

Het gaat snel dus, zo ook de laatste 10 km vanochtend. De massa deed er een uurtje over, excl. de verzorging door de dames van de crew natuurlijk. Die hadden er overigens door afwezigheid van Jan de duivenman vandaag met het beheer van de duiventil en bezetting van de bar nog een taak bij in hun pakket. Met glimlach uiteraard.

Over hoe de voorbereiding van de laatste 7 dagen voor de grote dag ingevuld zou kunnen worden, vertelde Kees Wijsman ons na afloop. Tussen de herfstbloemen, met dampende koffie en cake van Annie, communiceerde hij over rust, vocht en voeding, en indirect dat de tijd op de marathondag waarschijnlijk niet zal vliegen. Want, 42 km, ’t is toch een stukkie. Aan de andere kant zegt Kees, maak een praatje met medelopers, dat verzet de zinnen. Of vertel een mop, over kippen bijvoorbeeld die zo trots zijn op hun kinderen. Want de één was advocaat geworden en de ander uitsmijter !?

Loop je volgende week in Amsterdam ? Dan veel plezier en succes toegewenst.

N.B.
Loop je volgende week niet in de hoofdstad en wil je toch de benen strekken. Kom dan gewoon naar Uylenburg. Er staat/komt alsnog een route van ca. 15 km op de site, incl. verzorgingspost. Start ongewijzigd 09.00 uur.