Ze kregen het er warm van, de meisjes van tafeltje dekje/crew, toen rond half tien een grote groep applaudisserende lopers zich aan het buffet meldde. Het was de oproep van de routeplanner aan de lopers om vandaag een keertje extra de waardering aan de crew voor hun wekelijkse zorg te laten blijken. Voor de lopers een kleine moeite doch groots gebaar voor enthousiaste zorg waarvoor in het dagelijks leven veel wordt betaald. Het ritueel herhaalde zich verder op de route nog tweemaal en deed de verzorgsters inwendig groeien en uitwendig glimmen van trots. Laten we er maar een traditie van maken als we ze zo voor eeuwig aan ons kunnen binden.

Tussen het applaus diende door de lopers wel 17 km afgelegd te worden. ’t Woudt was wederom richting gevend. Altijd mooi. De wind maakte het iets lastiger doch dat ongemak werd door de redelijk hoge temperatuur gecompenseerd. Met 48 lopers leverde dat dus 96 rode wangen op blije gezichten aan de eindstreep op. Waarschijnlijk is ook dat een reden waarom de crew haar klanten graag onderhoudt.

Maandag 26 nov. Marathon informatieavond¬†met leuke onderwerpen. Zie het blokje “Laatste nieuws”¬†(< Klik hier) op de home page van de site en meld je aan.