Zo dat was een meevaller dat we vanochtend niet te pletter geregend zijn en onder “normale” omstandigheden ons rondje hebben kunnen lopen. Dat rondje was wel max 25 km dus een makkie was het niet. Maar toch in tegenstelling tot de vorige zondagen zag het er allemaal vrolijker uit en werd met meer positieve energie richting ’t Woudt gestart.

De tegenwind moest nog wel af en toe gepareerd worden, doch het ongemak daarvan werd ruim gecompenseerd door de rugwind op andere delen van het traject. Het leverde al met al onder de lopers weer eens extra vrolijke gezichten op. Mede ongetwijfeld omdat het zelfvertrouwen richting de grote dag evenredig aan de vorm het hoogste punt nadert. En dat er na vandaag met nog resp. 20 en 10 km te gaan geen lange afstanden meer op het programma staan.

Petra en Trudy mobiel onderweg en Annie in haar voortuintje, merkten het ook trouwens tijdens het toedienen van de legale doping dat de sfeer in het peloton meer ontspannen was. Daar worden zij vervolgens dan zelf ook altijd weer vrolijk van en dat maakt de dienstverlening automatisch nog leuker.

Nog slechts twee zondagen te gaan dus. Het kan niet anders dan dat de pret niet meer bedorven kan worden en de bestelling voor de Gladiolen de deur uit kan. Rotterdam wordt een feest !