Aan de gezelligheid op het terras van camping Het Lopend Ei was vanochtend niet te zien dat er 16 km in de geschiedenisboeken zijn bijgeschreven. Van enige inspanning op gezicht of lichaam was geen spoortje te bekennen bij de terrasgasten. Het loopzweet was waarschijnlijk al opgedroogd en het schone shirt verpakte de eventuele vermoeidheid bovendien fraai. Zeker is wel dat het prachtig aangeklede terras met de aangename temperatuur en paaszon de gezelligheid in hoge mate bevorderde en de aangeboden lekkernijen mogelijke vermoeidheidsporen snel afvoerden.

Jan had voor de inrichting zijn beste duivenmeubilair beschikbaar gesteld en onze eigen Paasbunnies hadden het weer aangekleed en op smaak gebracht met passende zoetigheid en vochtaanvullers.

40 lopers, waarschijnlijk nog zonder paas eiwitten, verschenen aan de start voor het rondje Floriadepark. Nee sorry, 40 + 1 want Aad was al om half negen vertrokken om in eigen tempo de hele route te lopen. Hij finishte ook alleen en ja aan hem kon je de geleverde inspanning wel aflezen. Maar . . . hij had 18 km gelopen ! en zijn pr van de afgelopen 7 jaar daarmee ruimschoots verbroken. Top Aad. Waar eindigt dit ?
Geef onze goeroe volgende week maar een schouderklopje, of stuur hem een whatsapp als je zijn prestatie ook bewondert.