De klachtenregen van vorige week over de moeizame tocht en/of de omstandigheden blijkt gelukkig van tijdelijke aard te zijn geweest. Dit gemeten aan de gemoedstoestand van de ca.30 lopers die vanochtend voor negenen al straalden en vrolijk kwebbelden op het voorplein van de duivenclub.

Het voornaamste gespreksonderwerp voor de start was overigens Erik W. die zich door de plaatselijke zuurstokken leverancier in knalroze had laten kleden. Dit tot groot genoegen van zijn vriend Robert G. die de link met de sponsor had gelegd en nu met nog meer genegenheid naar zijn maatje stond te staren.

Roze, citroen geel, zwart, wit of wat dan ook, op de afstand heeft het geen invloed dus met 16 km voor de boeg werd gewoon de gang eringezet. Onderweg bleek de crew trouwens ook weer compleet te zijn en dus als trio het vocht en vaste bestanddelen op de route op het 5 en 12 km punt aan te bieden.

En aan de finish, je mag er niet op rekenen maar wel hopen, bleek tot plezier van de lopers het crew sfeerteam de lopers weer te verwelkomen met een aangekleed duivenhok en gratis koffie en koek(en).

Volgende week wederom start en finish vanaf de duivenclub. Gelukkig maar want we liepen lekker en het was gezellig. Voor herhaling vatbaar dus.