Ook de route richting Abwoudsepolder is met 28 km altijd een mooi rondje. Zeker vandaag met vrolijke weersomstandigheden. Een deel van de lopers en loopsters liep de gehele route een ander deel spaarde zich met het oog op de 42 km in Moskou komende zondag. Nog een aantal anderen liep zelfs te stralen na hun positieve halve marathon ervaring vorige week in Boedapest en deed het om die reden vanochtend met minder kilometers.

Hetzelfde rondje zit zeker ook volgend jaar weer in het schema. Maar . . . . je moet er toch niet aan denken dat er dan op 5 km bij ’t Haantje geen drank te krijgen is ? Of bij de tweede post geen drank en bananen ? En er bij de volgende halte geen drank, bananen, krenten, gelletjes of spekkies klaar liggen om de tank te vullen voor de laatste etappe naar de finish ? Inderdaad volgens dit scenario zal er ook aan de eindstreep dan geen verfrissing zijn en auto staan met lieve dames of heren om ons op te vangen.

Omdat we dan misschien geen crew meer hebben !

En dat wil niemand. Zeker weten. Vandaar de oproep vandaag aan het verwentafeltje

Gezocht    Nieuwe crewleden    Vast of op afroep   Wie ???

Wil je vast of af en toe helpen, of ken je iemand, meld het aan de bestaande crew of stuur een berichtje naar info@lekkergelopen.nl Met de geinteresseerde(n) gaan we dan in overleg hoe de verzorging voor 2020 het beste georganiseerd kan worden.

Zeg het voort !