“We” van Lekker gelopen! waren uitgewaaierd vandaag. In alle richtingen hebben we ons cluppie onder de aandacht van soortgenoten gebracht. Of dat vanochtend ook op het Rode Plein in Moskou is gelukt is nog niet bekend. Onze maatjes die daar de marathon liepen zullen ons er ongetwijfeld snel over informeren. En dan gaan we er gemakshalve maar vanuit dat ons logo daar uitgedragen is en onze Latijnse karakters voor de Russen eenvoudig te vertalen waren.

Anderen wilden vandaag tijdens de Dam tot Dam loop reclame voor ons maken. Door de jammerlijke afgelasting van het evenement is ook hier echter nog onduidelijkheid over de uitkomst van de beoogde promotie.

Over de mate van aandacht in en rond Delftse Hout heden morgen behoeft in ieder geval geen enkele twijfel te bestaan. 30 Representanten verschenen aan de start. Zij stiefelden met een aantal keurig en voorbeeldig over een deel van het parcours en de anderen zelfs gedurende alle 32 kilometers. Wel jammer dat het stil was langs de kant. Het meeste publiek stond toevallig steeds bij de verzorgingstafels en bleek nog drank aan te reiken ook. Met dank namens de lopers !

Over “publiek” gesproken, denk hier nog even aan

Gezocht    Nieuwe crewleden    Vast of op afroep    Wie ???