Voor het loopverhaal van vandaag kunnen we het verslag en de foto’s van vorige week wel kopieĆ«ren. De route was anders en de afstand korter maar de omstandigheden gelijk. Regen dus. Van start tot finish nattigheid. Bij vertrek heb je al meelij met elkaar. Want opgang komen weet je gaat moeizamer, de handen blijven langer koud en met een beetje pech stap je binnen een minuut ongewild in een plas en loop je de rest van de rit met natte, dus koude voeten.

Ondanks de aangepaste kleding nodigden de omstandigheden in het begin dan ook niet uit tot veel vreugde. Tot gemopper leidt dat merkwaardigerwijs zelden, want aan het eind is de voldoening altijd groot is bekend en blijven enkel de goede momenten het geheugen vullen. Met de service van de dames en heer in de bediening bijvoorbeeld. Met regenpak deze keer en tweemaal beschut met overkapping tijdens het tappen. Nee ook die mopperden niet.

En volgende week, weer regen ? Maakt niet uit, dan is het maar kort met de laatste 10 km uit het schema. Met start en aankomst bij de duivenclub en extra koffie en koek ter afronding.

N.b.
Crew leden worden nog steeds gezocht !