Het frisse tegenwindje was de enige dissonant vanochtend tijdens het rondje Hoornbrug. De afstand van iets minder dan 15 km daarentegen bijna ideaal. In ieder geval geschikt genoeg voor het eerste herstel van de helden die vorige week Amsterdam en Brugge en Boedapest verblijdden met hun marathon deelname. Alle medaille winnaars nog gefeliciteerd trouwens.

Ook voor de talenten die over zeven dagen 42 km door New York rennen was het een geschikte afsluiting van al hun inspanningen om op tijd te kunnen pieken. Succes allemaal daar.

Bijna vanzelfsprekend was het ook voor de overigen van de 48 starters een heerlijke happening. Geen tempoverplichtingen, de tegenwind veranderde na 7 km in een zetje in de rug, de loopmaatjes waren allen goed gehumeurd en de menukaart van de mobiele kantine bood de bekende voedzame gerechten. Wederom met charme door de hofdames geserveerd.

Hoe mooi is het dat we weer lekker hebben gelopen ?

N.b.
Uit de Rabo clubactie zijn we weer als één van de winnaars uit de bus gekomen.
A.s. zondag voor aanvang van de start wordt om 08.45 uur de cheque aan onze penningmeester overhandigd. Zorg dat je om 08.40 uur aanwezig bent en we met cheque op de foto kunnen.