Zo dat was nog eens leuk starten vanochtend met de door de Rabobank overhandigde cheque op zak. De aankondiging van een prijs was er al, doch het bedrag op de cheque tot de overhandiging vanmorgen nog onbekend. Toen echter Rabo Linda (Lansbergen), ja zeker schoondochter van)) mededeelde dat er vanuit de clubactie maar liefst € 580,69 naar de rekening van onze penningmeester zal worden overgemaakt, ontwaakten alle levende organismen in een straal van 1 km rond Du Midi door het luid gejuich van alle aanwezige lopers.

Rabobank heel veel dank ! We zullen er gepast gebruik van maken en over de lage rente op onze spaarcentjes voorlopig niet klagen.

Na de ceremonie liepen we met de Euro’s op het netvlies en glimlach tot achter de oren vervolgens een lekker rondje van 16 km naar het Floriade park en door het Balijbos. Dat we ter afsluiting door de parcoursbouwer(s) nogmaals over dat ellendige Viruly pad gestuurd werden, deerde niet meer. De volgende keer nemen we de bus voor dat stukkie. Geld zat.