Gaan we naar links, rechts of via het midden rechtdoor. Het ging nergens anders meer over de laatste tijd met die politiek. Wel of niet stemmen. Zwevend of niet zwevend het stemhokje in. En discussies en presentaties tot het laatste moment. We zullen er als lopers waarschijnlijk allemaal mee te maken gehad hebben en er misschien plezier aan beleefd of ons gestoord hebben. Ons voordeel is in ieder geval dat we wekelijks de emoties van de voorgaande dagen lopend in de juiste hokjes kunnen plaatsen.

Voor dat verwerkingsproces waren vandaag 25 km richting Schipluiden uitgerold. Dat ging vanaf de start over rechts, later over links en zelfs op bepaalde stukken rechtdoor, door het midden zeg maar. Als je het zo bekijkt, zou je moeten stoppen met lopen om van de politiek los te komen. Willen we niet natuurlijk. We laten de boel maar bezinken en gaan ons onderhand steeds concreter voorbereiden op de grote dag. Met zelfvertrouwen vanzelfsprekend. Want na al die lange zondagen zal het daaraan bij geen enkele loper toch zeker ontbreken ?

Bekend is dat het lichaam in deze fase van het schema de komende weken de vorm zal gaan “verkennen” en uiteindelijk “formatteert” naar de Coolsingel status. Geduld, dat is eigenlijk het enige waar het nu nog om gaat. Lekker toch ?