Als je door allemaal leuke dames gezoend wilt worden, zeg dan dat je 75 jaar bent geworden. Flip wist dat. Hij wilde sowieso de deze week bereikte respectabele leeftijd ook met zijn loopmaatjes delen en creeerde daarvoor de speciale jubileumconsumptiebon. Bij de overhandiging van de bon aan de lopers vertelde hij met trots de reden van de traktatie, waarop hij, zoals gehoopt, door veel dames 75 keer werd gezoend.

Bijkomstig effect van zijn actie was wel dat de 104de verjaardag van de Westerhof tweeling daarmee enigszins onderbelicht bleef. Martin verkondigde het nog wel luid, maar Eric zijn afwezigheid leidde tot halve vreugde en felicitaties bij de omstanders.

Ook Martin had trouwens ter ere van zijn verjaardag een verrassing voor zijn loopmaatjes in petto; 12 extra kilometers ! Op zijn leeftijd neem je klaarblijkelijk geen genoegen met de voorgeschreven 20 km en maak je er, jong als je bent, dus gewoon 32 van.

Aan het eettafeltje onderweg mochten de jarigen van de dames in de bediening een extra greep in het snoeptrommeltje doen en schoot Annie speciale close up’s van ze voor opname in de Lekker gelopen! elite club. Dat laatste is een hele eer en terecht als je 75 of 104 bent geworden.

Flip, Martin, Eric, nogmaals van harte gefeliciteerd !

n